sara skaarup
Foto: Miriam Thybo Møller

Kærlig hilsen, Sara: Sådan kommer du i gang med at holde private sexfester

For 10 år siden var det smart at gå i swingerklub. Så hittede tantrasex og siden det åbne parforhold. Lige nu er det hotte, rent seksuelt, private sexfester – erotiske soireer med eller uden tema forbeholdt en udvalgt flok. Noget for dig? Vent ikke på at blive inviteret – arranger selv.

Måske har du allerede hørt rygterne svirre ude i byen? Det er hot, som skrev kalenderen 1969, at invitere bekendte og ligesindede til private, frække fester. Men hvordan kommer man med, og hvad må man? Selv for de modige og frække er der code of conducts at lære. Så her kommer en begynderguide:

Location:

Hvor? Hvis du allerede nu tænker: ”Der skal ikke balleaftryk i mine vindueskarme”, eller ”hvad hvis naboerne hører noget?”, så er du ikke klar til at holde festen hjemme. Du må overtale den i omgangskredsen, der har den fedeste, mest velegnede bolig, til at lægge hus til – eller ud i at leje. Billige selskabslokaler er generelt uegnede, for lysstofrør og melaminborde indbyder bare ikke til flirt. Brug hellere Airbnb og husk at tjekke, at værten ikke frabeder sig, at der holdes fester.

Tag ansvar:

Værten skal sørge for, at gæsterne kan være trygge. Spænding skal der nok komme. Det virker måske pædagogagtigt at ridse spilleregler op for voksne mennesker, men det bliver du nødt til. Hvis du holder festen, er det dig, der sætter scenen – og folk kan være nok så søde og stadig have svært ved selv at regne fornuftige ground rules ud til sådan et event. Vær gerne to eller tre om værtskabet, så du ikke ender med at føle dig som praktisk gris eller politimand.

Code of conduct:

Så hvad må man, og hvad må man ikke? Den gyldne regel til sexpositive sammenkomster er, at folk skal indvilge i ikke at røre uden at spørge. Forklar og diskutér samtykke og grænser højt indledningsvist og få gæsterne til at række hånden op, hvis de er enige.

Andre beskeder du med fordel kan give gæsterne:

  • Fotografering er absolut forbudt.
  • Det, som sker til sexfest, bliver til sexfest, så ingen sladder!
  • Fyr den af, men hold igen med drinks.
  • Ingen er forpligtet til at dyrke sex.
  • Hav styr på dine aftaler med din partner, før det går løs.
  • Seje mennesker bruger gummi.
  • Alle rydder op efter sig selv.

Gear:

Du skal sørge for kondomer, glidecreme, snacks og champagne til alle (bobler, fordi det er verdens mest festlige drink, som man ikke bliver stjernestiv, men opløftet og glad, af). Der skal også være bløde ting som madrasser, puder, tæpper etc. Alt det gider festgængerne ikke selv at skulle tænke på, særligt ikke hvis det er deres første gang, for så er de nervøse. Belysning er alfa og omega, så hold det gerne dunkelt med levende lys og evt. lyskæder. Hav en laber playliste klar. Musik er vigtigt for at skabe den stemning, du ønsker. Er du på bar bund, kan du bruge denne:

Party kickstart:

En indledende optræden, leg eller aktivitet kan være en god idé for at få folk til at mingle og slappe af. Om du kører Twister, kluddermor, ‘S, P eller K’ eller viser highlights fra en dansk sengekantsfilm er en temperamentssag. Bare sørg for, det er noget, man kan grine lidt af sammen. Selvhøjtidelighed og sex passer ikke sammen.

Sexfri zoner:

Reservér visse rum eller områder til sex, mens andre forbliver snakke- og hyggespace. Det kan blive anstrengende at skulle se på sex eller erotiske tilnærmelser over det hele, hvis man ikke selv er i stødet. Foregår aftenen privat, er det også muligt, at du ikke gider have bollende mennesker i dine børns senge.

De bedste gæster:

Bed gæsterne om at klæde sig lækkert på. Giv eventuelt en dresscode. ‘Sexy cocktailstyle’ er ofte et begynderhit. Invitér kun folk, som du selv eller andre har lyst til mindst at flirte med. Invitér ingen af barmhjertighed – det ødelægger viben.

Kender du nogen, der er hjemmevante i forhold til sexfester, så byd dem med. De vil som regel være gode til at sørge for den rette, afslappede stemning. God sexfest!

Kærlig hilsen SaraDu har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics