bremen teater kolme

Bremen Teater udvider: Laver café og bar i gammelt Jobcenter på Vesterbro

På sigt er det også planen, at det nye sted, der har fået navnet Kolme, skal være restaurant og upstairs område for Bremens populære Natbar.

Hvor lang tid tager det at omdanne et trøstesløst Jobcenter til en indbydende café og bar? Tja, i omegnen af fire måneder.

I hvert fald, hvis det står til folkene bag Bremen Teater og Hotel Cecil, som på mandag overtager nøglerne til det gamle Jobcenter på Nyropsgade for at omdanne det til en blanding af en café, et selskabslokale, bar og kantine.

Stedet skal hedde Kolme, og det åbner efter planen allerede til august.

Dermed får virksomheden bag Bremen Teater og Hotel Cecil et tredje ben at stå på – hvilket den opmærksomme læser nok har opdaget afspejles i navnet, Kolme, der som bekendt er finsk for tallet tre. Yksi, kaksi, kolme – og så videre…

Det havde ellers været sjovt, hvis de havde kaldt stedet Werder:

“Werder og Bremen… men på sigt ville det nok blive lidt trættende,” siger Jesper Majdall, direktør for Bremen Teater og Hotel Cecil.

“Kolme lyder lækkert og har en blød fonetik. Og vi skal være et rart sted, hvor man får sin morgenkaffe, hvis man kommer forbi og for eksempel har lyst til at sidde ude foran, men også et sted, hvor man kan gå ind til frokost. Og så laver vi café om eftermiddagen,” siger Jesper Majdall.

Med Kolme får Bremen Teater nu også en tiltrængt mulighed for at opvarte deres gæster med drinks og mad, inden man skal til show eller koncert.

“Mange gæster har gennem årene spurgt os: “Hvor går man hen inden?”, og vi vil jo helst ikke sende vores gæster ud i byen, hvis vi selv kan holde på dem. Vi kunne se, at folk ikke kom i god tid, og de blev heller ikke hængende efter show. Det håber vi, kommer til at ske nu,” siger Jesper Majdall.

Den forkromede tanke bag Kolme er, at man med tiden skal kunne købe middag og show sammen, men det bliver først i anden omgang, når selve restauranten kan realiseres. Til at starte med vil man derfor satse på lettere tapas-agtige anretninger.

I løbet af de sene nattetimer vil Kolme skifte til bar med drinks og god musik, der vil appellere mere til den gode stemning end til at fyre op for et vildt dansegulv. Præcis som man kender det fra Hotel Cecil.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics