Christian Puglisi

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ med stjernekokken Christian Puglisi: “Der er 1.000 ting ved min mors mad, jeg ville ændre, men den bringer mig tilbage til min barndom, og derfor må der ikke pilles ved den”

Foto: Per Anders Jørgensen

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ med stjernekokken Christian Puglisi: “Der er 1.000 ting ved min mors mad, jeg ville ændre, men den bringer mig tilbage til min barndom, og derfor må der ikke pilles ved den”

Få et kig om bag kulissen hos manden bag nogle af Københavns mest populære restauranter, og hør om hvordan familiemiddagen har inspireret Christian Puglisi.

Kultur En del af serien:

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Din vært på ‘Bearnaise er Dyrenes Konge’, Martin Kongstad, er taget et smut forbi Guldbergsgade på Nørrebro for at besøge stjernekokken Christian Puglisi, manden bag flere succesfulde restauranter i København, heriblandt BÆST og Relæ. Sidstnævnte har haft en Michelinstjerne siden 2012.

De to mødes i restaurant BÆST for at se på Christians produktion af kød og ost og for at tale om en gastronomisk opvækst i det italienske køkken, mens klassekammeraternes leverpostejsmadder ikke faldt i spænd med Christians smagsløg.

Footer graphics