Martin Kongstad

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ hylder kokkene i det bedste fra 6 års radio

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Radio24Syv

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ hylder kokkene i det bedste fra 6 års radio

Eller vælg, hvor du vil lytte

Martin Kongstad kigger tilbage på 6 år med Bearnaise er Dyrenes Konge i denne anden del af vores best of programmer, som er en hyldest til kokkene.

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Bearnaise er dyrenes konge

Bearnaise er dyrenes konge er en podcast om mad og mennesker. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant og taler med sin ledsager undervejs.

Sponsoreret af HelloFresh

Det er blevet tid til anden del af denne opsamling af det bedste fra ‘Bearnaise er Dyrenes Konge’, hvor du skal møde nogle af de største kokke i Danmark. Du får også røverhistorier fra reklamebranchen og fra Ditte Gieses undersøgelse af, om kvinder altid kan få sex.

Thomas Herman blev hysterisk, da han fik sit navn over døren på restauranten, Per Thøstesen fortæller om det levende mareridt hos Paul Bocuse i Lyon, Søren Thyboe mindes dengang, det kun var lømler, som blev kokke, og Francis Cardeneau indrømmer blankt, at der er svært at leve uden det daglige serviceryk. ‘Best of del 2’ er dedikeret til kokkene.

Footer graphics