Martin Kongstad

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ hylder kokkene i det bedste fra 6 års radio

Lyt (02:49:49)
Foto: Radio24Syv

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ hylder kokkene i det bedste fra 6 års radio

Lyt (02:49:49)

Martin Kongstad kigger tilbage på 6 år med Bearnaise er Dyrenes Konge i denne anden del af vores best of programmer, som er en hyldest til kokkene.

Kultur En del af serien:

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Det er blevet tid til anden del af denne opsamling af det bedste fra ‘Bearnaise er Dyrenes Konge’, hvor du skal møde nogle af de største kokke i Danmark. Du får også røverhistorier fra reklamebranchen og fra Ditte Gieses undersøgelse af, om kvinder altid kan få sex.

Thomas Herman blev hysterisk, da han fik sit navn over døren på restauranten, Per Thøstesen fortæller om det levende mareridt hos Paul Bocuse i Lyon, Søren Thyboe mindes dengang, det kun var lømler, som blev kokke, og Francis Cardeneau indrømmer blankt, at der er svært at leve uden det daglige serviceryk. ‘Best of del 2’ er dedikeret til kokkene.

Footer graphics