brian mark hansen

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ med Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro: “Ålene gik fuldstændig amok, og jeg var pissebange for dem”

Foto: Claes Bech-Poulsen

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ med Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro: “Ålene gik fuldstændig amok, og jeg var pissebange for dem”

Kom med et kig ind bag kulissen på den traditionsrige Søllerød kro, hvor Martin Kongstad interviewer køkkenchef Brian Mark Hansen.

Kultur En del af serien:

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Bearnaise-vært Martin Kongstad er taget en tur med S-toget til Holte for at besøge køkkenchefen på Søllerød Kro, Brian Mark Hansen. Her taler de om en traditionel opvækst på byens hotel i Vojens i Sønderjylland, hvor Brian blev sat til at hjælpe med driften i en ung alder, med alt hvad det indebar herunder også køkkenhjælp.

Den videre gastronomiske udvikling kom under koryfæet Michel Michaud, som i sin tid skabte Søllerød Kros renommé og løftede stedet op i Michelin-klassen. Senere overtog Brian Mark Hansen selv tøjlerne på den traditionsrige kro. I podcasten viser han Kongstad rundt og giver ham en smagsoplevelse at gå hjem på. Dagens madanmeldelse er takeaway fra Tiger Mom, District Tonkin og Kates Joint.

Find mere om
Footer graphics