martin kongstad

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’: Er det blevet tid til at handle i Lidl?

Foto: Petra Kleis

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’: Er det blevet tid til at handle i Lidl?

Martin Kongstad tester den nye produktserie, som Michelinkokken Wassim Hallal har udviklet sammen med Lidl. Vi guider til, hvad du skal gå efter.

Kultur En del af serien:

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

I denne uge bringer vi en forlængelse af konceptet ‘Bearnaise er Dyrenes Konge’, nemlig ‘Bearnaisemagasinet’, der til forskel fra de sædvanlige programmer, hvor Martin Kongstad snakker med et menneske over et måltid mad, vil bestå af en række mindre indslag.

Supermarkedskæden Lidl vil have dig og mig til at handle hos dem – og fået Wassim Hallal til at udvikle produkter. Martin Kongstad har smagt på dem, og så er spørgsmålet, om vi skal til at handle i Lidl?

Og hvorfor smager karryretter ens på thairestauranter? Henrik Yde, der står bag Michelin restauranten Kiin Kiin, giver grøn-karry-kursus. Hvordan gik det egentlig Bo Bech i New York, da han åbnede en pop up restaurant i The Big Apple? VerdensClaess – altså programmets speaker Claes Bang –  fortæller om en fiasko, og så skal vi mindes den dag, da Danmark fik verdens bedste kok i Lyon til Bocuse d’Or konkurrencen. Anmeldelsen i denne uge er fra knaldvarme Polly.

Find mere om
Footer graphics