martin kongstad

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’: Er det blevet tid til at handle i Lidl?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Petra Kleis

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’: Er det blevet tid til at handle i Lidl?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Martin Kongstad tester den nye produktserie, som Michelinkokken Wassim Hallal har udviklet sammen med Lidl. Vi guider til, hvad du skal gå efter.

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Bearnaise er dyrenes konge

Bearnaise er dyrenes konge er en podcast om mad og mennesker. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant og taler med sin ledsager undervejs.

Sponsoreret af HelloFresh

I denne uge bringer vi en forlængelse af konceptet ‘Bearnaise er Dyrenes Konge’, nemlig ‘Bearnaisemagasinet’, der til forskel fra de sædvanlige programmer, hvor Martin Kongstad snakker med et menneske over et måltid mad, vil bestå af en række mindre indslag.

Supermarkedskæden Lidl vil have dig og mig til at handle hos dem – og fået Wassim Hallal til at udvikle produkter. Martin Kongstad har smagt på dem, og så er spørgsmålet, om vi skal til at handle i Lidl?

Og hvorfor smager karryretter ens på thairestauranter? Henrik Yde, der står bag Michelin restauranten Kiin Kiin, giver grøn-karry-kursus. Hvordan gik det egentlig Bo Bech i New York, da han åbnede en pop up restaurant i The Big Apple? VerdensClaess – altså programmets speaker Claes Bang –  fortæller om en fiasko, og så skal vi mindes den dag, da Danmark fik verdens bedste kok i Lyon til Bocuse d’Or konkurrencen. Anmeldelsen i denne uge er fra knaldvarme Polly.

Find mere om
Footer graphics