Foto: Fisketorvet

Fire etagers mad-mekka med eksklusiv udsigt åbner i København

Til foråret er der streetfood, drinks og kongeudsigt ved Fisketorvet.

Skulle det være sushi, kebab eller måske klassisk italiensk? På KAJEN kan du få alt, hvad dit madglade hjerte længes efter. Til foråret, nærmere præcist 18. april 2024, slår Fisketorvet dørene op til deres nye madunivers på intet mindre end 6.500 kvadratmeter fordelt på fire etager.

Det nye madhus får således en ganske eftertragtet placering i første parket til Københavns kanaler. Taget på bygningen bliver naturligvis også taget i brug, så gæsterne i bedste newyorker-stil kan nyde rooftop-drinks og udsigt over byen.

“Endelig er dagen kommet for lancering af KAJEN, som vi har arbejdet intenst med i rigtigt lang tid og vi glæder os til at dele det med Københavnerne og gæster i byen,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management hos Fisketorvet.

Havudsigt on point

Meget lidt er bedre end at nyde et måltid tilsat tindrende havglimt, og netop udsigten er en integreret del af KAJEN. Der er sørget for både udendørsservering langs havnen og adgang til den eksklusive tagterrasse.

“Vores mål med KAJEN er at skabe et sted, hvor mad, beliggenhed og atmosfære smelter sammen og opfylder vores gæsters alsidige behov,” siger Helle García Korndal.

Foto: Fisketorvet

Nyt koncept fra mesterkok

På KAJEN vil man i klassisk streetfood-stil kunne finde 39 forskellige madkoncepter, der spænder fra hapsere til mere finedining. Velkendte navne som Kung Fu Street Food, Sunset Boulevard, Bake My Day og Rosso Pomodoro vil være blandt de mange spisesteder, der er klar til at byde sultne gæster velkomne.

Derudover vil den gastronomiske iværksætter Torben Klitbo præsentere fem af sine madkoncepter herunder ’Killer Kebab’ samt det nye danske koncept, ‘Aquavit’, hvor man kan nyde smørrebrød, pariserbøf og en iskold snaps.

På åbningsdagen vil gæsterne kunne nyde smagsprøver og åbningstilbud, ledsaget af forårstoner fra DJ-pulten, der vil fylde luften på alle fire etager.

LÆS OGSÅ

Find mere om
Footer graphics