Facebook dating
Illustration: Heartbeats

Kærlighed: Facebook presser Tinder med ny dating app

Facebook vil lancere en datingfunktion på det socale medie, og giver dermed Tinder konkurrence på dating-markedet.

Til Facebooks udviklerkonference F8 tilbage i maj fortalte Mark Zuckerberg, at det sociale medie vil lancere en dating-funktion.

Efter sigende skulle Zuckerberg have fået sig et chok, da han opdagede, at mere end 200 mio. mennesker på Facebook faktisk er single. Derfor satte han fluks gang i udviklingen af en ny funktion, der skal skabe “virkelige og længerevarende forhold – ikke bare hookups”, som han fortalte dengang.

Nu er de imidlertid nået så langt, at de er begyndt at teste det internt i virksomheden. De fremgår af et nyt tweet, hvor man i et par screendumps kan se, hvordan det kommer til at se ud.

Du får bl.a. mulighed for at skabe en profil, som er adskilt fra din normale Facebook-profil. Dermed kan du også fravælge fællesvenner og folk, du kender i forvejen (eller inkludere dem, hvis du har lyst), og samtidig kan dine venner ikke se, at du har en datingprofil, med mindre du beder Facebook om det.

Kilde: @wongmjane

Det vides ikke, hvornår servicen bliver tilgængelig, men både Tinder, Happn og de andre datingaktører får en seriøs konkurrent, når verdens største sociale medier i en ikke-så-fjern fremtid træder ind på datingmarkedet.

Footer graphics