Kesi

BLS Hafnia og rapperen Kesi skaber ny streetwear-kollektion sammen

Rapperen Kesi er gået sammen med det københavnske streetwear-brand BLS Hafnia om tøjkollektionen BLS X 888, der vil blive solgt eksklusivt i Magasin.

Stifteren af BLS Hafnia, Besnik Miftari, og rapperen Oliver Kesi går langt tilbage. De har været venner, siden de var børn . Siden dengang har de begge dyrket deres fælles interesse for fashion og modebranchens udvikling. Den interesse er der nu kommet en spændende og ikke mindst personlig tøjkollektion ud af.

Et samarbejde mellem Besnik Miftari og Kesi har nu aldrig været en fjern tanke, da de to altid har brugt hinanden som sparringspartnere. De har aldrig været blege for at give hinanden deres uforbeholdne mening. Og det er lige netop den tanke, som den nye kollektion er skabt ud fra. Den tager nemlig udgangspunkt i, hvad Kesi og Besnik Miftari synes er fedt – ikke hvad resten af branchen foretrækker.

”Vores nye kollektion adskiller sig først og fremmest fra andet i gadebilledet, fordi den er helt og aldeles unik. Det er første gang, at Besnik og jeg producerer en tøjkollektion sammen. Kollektionen afspejler vores idéer og tanker om, hvordan streetwear skal og bør se ud i 2019. Tøjet er altså blevet skabt med udgangspunkt i, hvad vi synes er fedt og ikke nødvendigvis, hvad branchen som institution synes er fedt,” fortæller Kesi om den nye kollektion.

Her er Kesi og Besnik Miftari på produktionstur i Portugal

”Enig! Det har været utroligt vigtigt for os, at vi ikke lod os påvirke for meget af eksterne ”stemmer”. Med denne kollektion ville vi bevæge os tilbage til den tid, hvor vi uden bekymringer, pres fra omverdenen og med et ungdommeligt sind diskuterede musik, sport og stil. Vi ville lade vores kreativitet, store interesse for tøj og diskussionslyst flyde frit, så det blev disse tanker og idéer, der dannede rammerne for den nye kollektion. Denne tilgang har styret kollektionen i den rigtige retning, hvilket betyder, at kollektionen bærer et solidt personligt præg fra os begge,” uddyber Besnik Miftari.

Kom til lanceringsfest i Magasin

Selve kollektionen bliver lanceret lørdag 7. september 2019 i Magasin – faktisk på Kesi’s fødselsdag. I den forbindelse vil der blive afholdt et stort event i stormagasinet på Kongens Nytorv kl. 16 på 1. sal. Her vil både Besnik Miftari og Kesi tage imod gæsterne, mens der står kolde drinks i baren, og en dj skaber den helt rigtige stemning.

”Du SKAL møde op til årets releasefest. Jeg vil personligt sørge for, at stemningen bliver høj, så der findes ingen gyldig årsag til at blive hjemme. Vi har nogle overraskelser i ærmet til lanceringen, som du bliver nødt til at være en del af. Vi glæder os til at se alle dem, der dukker op,” siger Kesi.

Foto: Magasin

Find mere om
Footer graphics