Foto: Shutterstock

Få dig en corana-elsker: Og tre andre forslag til singler, der savner kys og kærlighed

Det er hårde tider for de kramme- og knaldetrængende. Her får du sexologens bud på, hvordan du sørger for, at foråret og dine safter ikke går til spilde.

Vi kan ikke date så frit, som vi plejer, men vi kan til gengæld lægge bolde godt til rette. Brug perioden til research og finjustering af dine ønsker. Tiden er oplagt til at få overblik, så læs profiltekster og få styr på, hvem der er derude. Måske er der nogle tidligere forbindelser, der skal opdyrkes, eller en ekskæreste der skal genfriendes på Facebook?

Det er også tiden til at lære nye forbindelser rigtig godt at kende. Det kan man sagtens gøre online. Tal om det, der betyder noget. Del udfordringer, vis hinanden rundt i byen, spil musik for hinanden. Halvt begyndt er godt fuldendt, som man siger. Når de indledende runder er gjort, er du parat til at boltre dig som en glad forårs-ko på græs, når vi engang igen kan være sammen med andre, som det passer os.

Nærkontakt er potentielt farligt, men alt der foregår via skærm er safe. Men er det også sexet? Muligvis er idéen om cybersex dig inderligt fjern. Måske tænder du også helt af på tanken om at udveksle intime billeder eller være fræk på Facetime. Men hvad med at skrive erotisk sammen med nogen?

Der ligger ret hede oplevelser og venter i forhold til for eksempel at dele sine sexfantasier på en chat. Man kan også skrive en erotisk novelle sammen, på skift. En del mennesker bliver overraskede over, hvor meget lyst der kan opstå og udveksles, når man skriver sammen. På chatten kan man også udforske ting, man ikke tør i det virkelige liv. Du kan have flere kontakter i spil samtidig uden problemer, og du kan være bikerbitch om mandagen, Underdanige Ulla om onsdagen og skolepige om lørdagen, lige som det passer dig.

Få styr på dit shit

Søren Brostrøm sagde det: Singler må gerne have sex! Men hvordan, hvis man også gerne vil være fornuftig? Vi ved ikke, hvor længe undtagelsestilstanden varer. En bolleven kan være det, der redder dig fra hudsult og seksuel frustration. Det kan være en, du kender allerede, eller en person du udvælger dig på Tinder. Hvis vedkommende stadig er seksuelt attraktiv efter en gåtur på Kastellet, så slå til. Bliv enige om, at I er eksklusive sexpartnere denne periode, og at I derudover spritter af, nyser i ærmet og holder afstand i jeres øvrige liv. Din corona-lover skal selvfølgelig være rask og sund, ligesom du selv skal. At udvide sin kontaktflade med én er ikke uansvarligt, det kan være både lærerigt, nært og dejligt. 

Sørg bare for, at I er enige om, hvad I har gang i, så han/hun ikke ikke lige pludselig tror, I vupti er blevet kærester.

Find en terapeut, der kan støtte dig i endelig at få styr på forholdet til din mor/din mistro til kvinder/dit eskalerende alkoholforbrug (it’ a thing.)
Hør eller læs noget, der styrker dine refleksioner og selvindsigt. For mænd kunne det være at lytte til podcastserien ‘Hankøn’, hvor man(d) og kvinder får nye indsigter. Er det seksualiteten, du bøvler med, så lyt eller læs til Else Iselings bog, ‘Fy for sex’ og lær at få ryddet op i dine sexskeletter. 

Brug tiden på at blive en bedre version af dig selv. Og nej, her mener jeg ikke kettlebells eller løbetræning – fuck de kilo, de betyder meget lidt i sidste ende. Brug i stedet energien på psykologisk oprydning. Den her periode er som skabt til selv at blive en bedre kæreste. Måske trænger du til at lave en form for evaluering af egne evner og erfaringer. Hvad har jeg lært so far, hvad har jeg (stadig) svært ved? Hvis du bruger tiden til at konfrontere dine udfordringer, kan du være en mere elskværdig version af dig selv, når undtagelsesperioden er ovre.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk. Hvis du kunne lide, hvad du læste, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev HER

Find mere om
Footer graphics