Trump Satire
Digitalt Cover: The Many Moods of Donald Trump, Harry Shearer

En ekstremt mærkværdig person: ‘The Simpsons’-stemme skråler Trumps eskapader i det ovale kontor

Den velkendte stemme bag ‘The Simpsons’, har skiftet Ned Flanders ud med Donald Trump, der synger og danser på et satirisk album.

Få serier har haft en levetid som ‘The Simpsons’, der sidste år kunne fejre sit 30 års jubilæum. Gennem tiden har den animerede serie ikke kun underholdt på tv, men har i flere tilfælde ligefrem “forudsagt” fremtiden.

For 20 år siden forudsagde de, at Donald Trump ville blive præsident, og ikke mindst at landet efterfølgende ville være ret meget på røven hvilket virker mere realistisk end nogensinde tidligere i lyset af Trumps skattepapirer, der for nyligt blev offentliggjort og afslørede en økonomi præget af skattesnyd og gæld.

Satirisk album

De fleste af os kan nærmest høre de ikoniske stemmer fra ‘The Simpsons’, hvis vi lukker øjnene og lytter efter. Men nu er én stemme trådt ud af den velkendte gule krop og har i stedet bosat sig i en mere orange teint. Nemlig en animeret Donald Trump. Harry Sheater, der blandt andet ligger stemme til Mr. Burns og Ned Flanders, har nemlig lavet et satirisk album om den amerikanske præsident.

‘The Many Moods Of Donald Trump’ er et syngende satirisk portræt af Trump, der indeholder i alt 13 sange. Herunder ‘I Can’t Believe I’m Me’, ‘Stormy Daniels’, ‘I Never Knew Him’ og ‘COVID-180’.

Lyt til sangen ‘Son in Law’ her.

Projektet startede oprindeligt som et radioprogram, hvor Harry Shearer performer sange og sketches om præsidenten og følger den satirisering af Trump, der har floreret i medierne. Og som er taget til under præsidentvalget mellem Trump og Biden.

Til sidst havde han så mange sange, at han besluttede sig for at lave et album, der ifølge Shearer er et portræt af “en ekstremt mærkværdig
person.” Og det kan vi jo kun give ham ret i.

Find mere om
Footer graphics