Gastronomi, cocktails og jazz. Det er dén hellige treenighed som Københavns nyeste, eksklusive spisested er bygget op omkring.
Epicurus hedder jazz-restauranten i to etager, der slår dørene op i dag 23. april 2025 i hjertet af København. Tidligere har Brødrene Price huseret med deres restaurant på adressen, som altså nu er omdannet til et regulært nydelsesmekka for både ører og gane.
Erhvervsmanden Lars Seier Christensen har lagt millioner af kroner i projektet, og det er da heller ikke hans første berøring med den københavnske gastronomi-scene. Han står nemlig også bag den trestjernede Michelin-restaurant Geranium og den tostjernede Alchemist.

Og selvom det alt sammen lyder rimelig high end, så forsikrer en af restaurantens medejere om, at det altså ikke kun bliver et sted for de fine og fornemme.
– Idéen er at skabe et samlingssted for gastronomi og jazz, et afslappet rum, hvor maden ikke er elitær, men en hyldest til livet, nydelse og et godt måltid, siger Mads Bøttger, der er medejer af Epicurus, og som også ejer Dragsholm Slot.
Jazzpianist Niels Lan Doky er også medejer af Epicurus, og han er gået ind i projektet med en musikalsk mission.
– Min drøm er at gøre Danmark til en destination for jazz, ligesom vi har gjort med gastronomi, siger han.

Epicurus, Rosenborggade, København K., åbner 23. april 2025, på denne aften kan trommeslager Harvey Mason, bassist Felix Pastorius og pianist Niels Lan Doky opleves på scenen
LÆS MERE