fisse
Illustration: Liv Ajse

Sandheden om at være intim waxer: “Jeg har faktisk haft flere kvinder her, som ikke ved, hvordan deres egen fisse ser ud”

I denne artikelserie giver vi en række almindelige mennesker i ualmindelige fag eller situationer ordet. I dag fortæller en kvinde om, hvordan det egentlig er at stå og fjerne fissehår på fremmede damer dagen lang. Bon appetit!

“Ser jeg normal ud dernede?” Det er nok det spørgsmål, jeg oftest får som intim waxer. Det er helt vildt. Jeg tror, jeg har waxet over tusinde fisser, så jeg har set en del, og jeg svarer altid, ja, du er helt normal. Rigtig mange kvinder er vildt nervøse for, at de ser mærkelige ud der. De er bange for, hvad jeg synes om det, jeg ser, når jeg står mellem deres spredte ben. I det hele taget er de bange for, hvad andre synes om deres fisse. Men jeg ser jo ligesom bare de indre og ydre kønslæber, skeden, anus og selvfølgelig tissehullet, og det er alt sammen helt naturligt, og lige som det skal være. Det er ærgerligt, at så mange kvinder er bange for at se forkerte ud. Jeg ved ikke, om det er, fordi de ikke har set andre kvinders kønsdele, eller om de har hørt fra mænd, hvordan de skal se ud. Eller set det i pornofilm”.

”Jeg har faktisk haft flere kvinder her, som ikke engang ved, hvordan deres egen fisse ser ud. Hvordan kan man ikke vide det? De har åbenbart aldrig kigget. Til dem har jeg så simpelthen sagt: Nu skal du se, her sidder det og det, og det hedder sådan og sådan, det her er dine indre kønslæber, din klitoris og så videre. På den måde har vi haft nogle ret intime samtaler, for jeg har også måtte fortælle om orgasme, og hvordan de får dem. De har aldrig prøvet det. Forestil dig det! Så har jeg taget deres hånd og vist dem, at her er klitorissen, så nu ved du, hvor den er. Og så kan du gå hjem og prøve dig frem”.

”Som du kan høre, opstår der nemt et særligt rum. Det er nok fordi, det i forvejen føles meget sårbart for mange af kvinderne at blotte sig på den måde. Så jeg gør alt for at etablere et trygt rum – min business afhænger jo af det. Jeg har tavshedspligt, og det tager jeg meget alvorligt. Men jeg lover dig, at jeg får nogle historier! Nogle ringer i panik, fordi de pludselig skal noget, hvor de vil være helt ny-waxede. Og så fortæller de mig om det. Det er da mega fedt, at det er mig, og kun mig, der går rundt og kender alle mulige hemmeligheder”.

”Selv om kvinder ofte er blufærdige de første par gange, så er det aldrig noget, der rammer mig. Jeg har gjort det så mange gange, at jeg ikke ser, hvad andre ser. Jeg ser på kvinden: Hvad er hun for en type, hvordan er hendes hud og hår, og så tænker jeg på, hvordan jeg gør det bedst på lige netop hende. Det er et stykke arbejde, uden at det skal lyde forkert. Som regel har vi jo netop også gang i en eller anden samtale, og jeg fanger nogle gange mig selv i at stå i en situation, hvor vi diskuterer et eller andet politisk eller er helt færdige af grin over noget, imens jeg er ved at fjerne hår i numsen. Det er nogle gange en lidt skør situation”.

”Om kvinder får fjernet alle hår i en brazilian eller lader en lille stribe eller trekant sidde foran har altid været fifty/fifty. Men jeg ser en tendens til, at selv kvinder, der har fået fjernet det hele i årevis, begynder at ville beholde lidt mere hår, når datteren begynder at få kønsbehåring”.

”Jeg reklamerer ikke for, at jeg også fjerner hår på mænd. Det vigtigste for mig er, at kvinderne føler sig trygge her, og der kan godt komme nogle lidt mærkelige typer mænd, hvis det er. Sådan nogle der også ringer og spørger, hvad det er for noget massage, de kan få. Skal du have lavet en intim waxing, er der adgang forbudt for mænd, også selv om det er din mand eller kæreste. Så kan han nyde resultatet bagefter. I starten af min karriere tillod jeg nogle gange, at kvinder fik lov at tage deres mænd eller kærester med ind. I det fleste tilfælde gik det fint, men så havde jeg denne her oplevelse, hvor en kvinde havde taget sin mand med, og han blev mega klam. Han begyndte at kysse hende helt vildt og være virkelig grænseoverskridende undervejs. Hun synes ikke, det var ok og prøvede at få ham til at lade være. Det var så ubehageligt”.

”De fleste er heldigvis rene og har lige været i bad, når de kommer her. Desuden er vores skede jo selvrensende, så det er ikke fordi, man behøver at skrubbe den. Men med det sagt, så kan jeg konstatere, at mange faktisk ikke kan finde ud af at vaske sig rigtigt. De kommer simpelthen ikke ind mellem de ydre og indre kønslæber, og det kan gøre, at de ikke er helt rene. Hvis ikke du tager fingrene helt derind, kan der sætte sig noget, og det lugter altså rigtig meget. Jeg kunne aldrig finde på at sige noget, jeg har udviklet teknikker, så jeg kan fjerne det, uden kvinden opdager, hvad der sker. Jeg har haft kunder, der lugtede stærkt ud af skeden. Men så er der noget galt. Så har jeg det sådan, at hvis ikke jeg fortæller det til hende, hvem skal så sige det? Flere er kommet tilbage og har sagt tak, fordi der faktisk var noget galt”.

”Jeg siger ikke noget, hvis en kvinde kommer til at prutte under hårfjerningen. Det sker tit. Og det er jo det mest naturlige i verden. Jeg løfter jo rundt på benene og trykker alle mulige steder, så det kan ikke undgås. Det er ligesom, når du er til yoga, det sætter gang i tingene. Selvfølgelig lugter det, men jeg er hærdet. Der skal eddermame meget til, før jeg synes, noget er forfærdeligt. Jeg har lært at omfavne menneskelugte og -væsker. Helt ærligt, vi skal alle på toilettet, vi udskiller væske, sådan er det, og det er jo helt normalt”.

Kvinde, 40 år – fortalt til Tea Sletved 

Om ‘Sandheden fra’:

Har du tænkt over, hvordan det er at være den ædru taxachauffør, der kører stive folk hjem fra byen natten lang? Eller intim waxeren der fjerner hår mellem folks baller? Eller hvordan er det at være au pair og skure gulv hos rige, danske børnefamilier? I denne artikelserie giver vi ordet til en række anonyme personer og lader dem fortælle frit fra leveren om, hvordan det er at være i et fag eller en situation, vi normalt ikke hører hele sandheden fra.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics