Streetmekka
Foto: Carsten Ingemann

Prisuddeling til de vildeste renovationer: “Skyhøj kvalitet og noget på hjerte”

De nominerede til årets RENOVER pris er netop blevet offentliggjort. De deltager nu i konkurrencen om titlen som ‘Danmarks bedste renovering’ samt en check på 100.000 kr.

Seks bygninger fra forskellige perioder er blevet nomineret til RENOVER prisen 2019. De dyster nu om titlen som Danmarks bedste renovering samt en check på 100.000 kr.

De nominerede til prisen er:

  • Postgården på Købmagergade, København K
  • Kongensgade 53, København K
  • Sønderparken, Fredericia
  • Hotel Herman K, København K
  • Villa i Sydbyen, Silkeborg
  • GAME Streetmekka Viborg, Viborg

157 renoveringer fra hele Danmark var indstillet til prisen, og det store felt er nu blevet skåret ned til seks renoveringer. Selve renoveringerne varierer meget, men de har alle radikalt ændret bygningens oprindelige form. På billedet ser du GAME Streetmekka i Viborg.

”Den store spændvidde er fastholdt i de nominerede projekter, hvor vi har et skarpt skåret enfamiliehus, fornemt renoverede leje- og ejerboliger, en kulturinstitution og oplevelsesrigt erhvervsbyggeri. Det er RENOVER prisens formål at vise eksempler på forbilledlig renovering til inspiration for andre. Det indfries på overbevisende måde i år. De nominerede projekter udmærker sig med en skyhøj kvalitet og har et potentiale til fremtidige renoveringer med noget på hjerte,” udtaler formanden for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen.

RENOVER prisen sætter fokus på renoveringer og uddeles hvert år til de bedste renoveringsprojekter i Danmark. Prisen er et samarbejde mellem Grundejernes Investeringsfond og Realdania.

Find mere om
Footer graphics