Røverhistorier om dårlige dates og klamme festivaltoiletter: To Sultne Piger rapporterer fra Roskilde

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Røverhistorier om dårlige dates og klamme festivaltoiletter: To Sultne Piger rapporterer fra Roskilde

Eller vælg, hvor du vil lytte

Er du stadig ikke sluppet af med dine Roskilde-blues? Så tag med tilbage til Dyrskuepladsen for en stund, og lyt til sæsonafslutningen af To Sultne Pigers podcast, hvor pigerne vender Roskilde-røverhistorier, koncertoplevelser og madanbefalinger.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

Gensynsglæden er stor, da To Sultne Piger lander på Dyrskuepladsen for at optage podcastsæsonens sidste episode direkte fra pladsen. 

Pigerne er garvede Roskilde-gængere, så midt i lydprøver og med Jacobsens Roskilde IPA i glasset, snakker pigerne om både deres egne og deres følgeres indsendte røverhistorier, madanbefalinger og mindeværdige koncerter.

Roskilde-dates, forkert fodtøj og festivaltoiletter

Når man er på festival, fylder toiletforholdene en del. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at mange af de indsendte historier handler om toiletterne på Roskilde. Pige 2 har det sådan, at hun nærmest ikke engang kan tage sin øl med ud på toilettet uden at føle, den er blevet for klam til at drikke. Pige 1 bunder bare sin øl, før hun går på toilettet. Så er det problem ligesom løst.  

Pige 1 plejede at bo i camp med en veninde, der havde for vane at købe en kop kaffe og tage Orange Press-avisen med ud på toilettet og hygge sig med at læse den. Det kunne Pige 2 aldrig. 

“Jeg bliver ramt af instant klaus, når jeg går ind i sådan et Roskilde-toilet. Især de der gamle røde og blå toiletter,” siger Pige 2.

Udover toiletterne fylder fodtøj meget for de fleste festivalgængere. Det rette fodtøj er vigtigt på Roskilde. Hvad end det er for at undgå vabler, når man trasker 20-30.000 skridt om dagen, eller for at sikre sig, at man også har sine sko på efter en koncert. Især hvis man, som en af To Sultne Pigers følgere, havner på en date på festivalen, hvor daten starter en moshpit, som man bliver hevet med ind i.

“Jeg viber rigtig godt med Food Court”

Ingen Roskilde uden masser af mad. Og det fede er, når festivalpladsen åbner om onsdagen, og der åbenbarer sig et helt nyt mekka af madmuligheder.

“Jeg viber rigtig godt med Food Court. Medmindre det er for varmt, så kan det godt blive lidt overvældende” siger Pige 1.

Pige 2 kan godt få lidt social angst af at være derinde, men det handler også om at time, hvornår man indtager sine måltider. Ligesom man skal overveje, hvad man indtager. Der er f.eks. nogle ting, der har en højere halsbrandsrisiko end andre.

Men To Sultne Piger er enige om, at det er vigtigt at holde indtagelsen af mad høj under sådan en uge på Roskilde.

“Man skal fandme have noget i skrutten, når man skal drikke så mange øl,” siger Pige 2. 

Hør hele episoden her, eller hvor du henter dine podcasts.

Podcasten er sponsoreret af Jacobsen.

Producer: Emilie Westh Wold

Redaktør: Emil Norsker

Musik: Frej Levin

Footer graphics