To Sultne Piger spørger Emil Thorup: “Hvor spiser de kendte?”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

To Sultne Piger spørger Emil Thorup: “Hvor spiser de kendte?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dagens episode har To Sultne Piger besøg af Emil Thorup for at snuse til, hvor de kendte går ud og spiser. Er det all fine dining og Michelin-restauranter eller kan mindre også gøre det?

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

For længe siden slidede Emil Thorup ind i To Sultne Pigers DM’s og tilbød sig selv som den tredje sultne pige. I denne uges episode af podcasten får han sin drøm opfyldt.

Pigerne har nemlig inviteret ham i studiet for at spørge, hvor de kendte tager ud og spiser. Så med et glimt i øjet tager den selverklærede B-kendis opgaven på sig.

Ifølge Emil Thorup er der to veje at gå, når man som kendt skal ud og spise.

“Det kommer an på, om du gerne vil kigges på af de andre, eller du bare gerne vil være i fred,” forklarer han.

Hvis man har brug for at være i fred, tager man de steder hen, der er så dyre at almindelige mennesker ikke har råd til at komme der. Hvis man gerne vil spottes, kunne det være på steder som Café Victor eller Pastis. 

“Giv mig ambience og så kan du servere mig affald”

Selvom Emil Thorup godt kan lide at spise på fine restauranter og nævner steder som Marshal på Hotel d’Angleterre eller restauranten på Hotel Sanders, siger han i sidste ende, at det hele for ham egentlig handler om stemningen. 

Det er pigerne, til dels, enige i. Især på Michelin-restauranterne kan pige 2 blive udfordret.

“For mig er det at gå ud og spise også bare rigtig meget at sidde og hygge mig, og det synes jeg, der er meget lidt plads til på Michelin-oplevelserne,” siger hun.

Emil Thorup har det på samme måde, og selvom Michelin-restauranterne er fine dining, så synes han, de er blevet for turistede i København.

“Det er det, de færreste restauranter fatter. Giv mig ambience, og så kan du servere mig affald.”

Hør hele episoden her, eller hvor du henter dine podcasts. Ny episode er ude hver anden torsdag.

Podcasten er sponsoreret af Jacobsen.

Producer: Emilie Westh Wold

Musik: Frej Levin

Redaktør: Emil Norsker

Footer graphics