To Sultne Piger-podcasten: “Jeg føler mig lækker, når jeg får udeservering”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

To Sultne Piger-podcasten: “Jeg føler mig lækker, når jeg får udeservering”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dagens episode har To Sultne Piger besøg af Sofie Riise Nors og Maria Barfod, for at tale om, hvad det betyder at være en babe, og hvilke go to spots de har, når de skal føle sig som babes.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

Efter at have været lukket inde i store dele af foråret 2020 trængte To Sultne Piger til at komme ud og spise god mad, da landet endelig åbnede igen. Det var i den periode, de aftalte at “babe sig op”, når de skulle på restaurant. De gjorde det for dem selv og for at gøre det lidt mere specielt, når de gik ud for at spise. Og den tradition er holdt ved. 

Derfor bliver der næsten altid “babe-afstemt”, inden de skal ud med deres venner. Så skriver de sammen inden og aftaler niveauet af babeness. 

Forskellige babe places

For at undersøge både babe-begrebet og gode babe spots i byen har To Sultne Piger inviteret Sofie Riise Nors, forfatter, feminist og illustrator, og Maria Barfod, DJ og stylist, ind i studiet.

“For mig handler det rigtig meget om, når jeg gør mig klar derhjemme og lige kigger mig selv i spejlet og tager de der 10 selfies. Lige tjekker outfittet fra alle vinkler (…). Så bobler den der energi bare op inde i mig, og jeg tænker ‘yes i’ve got this‘,” siger Sofie Riise Nors.

Snakken går på, hvor der er gode sol spots, hvor de gode selfie-toiletter er, og hvor man kan sidde i baren med god belysning. De kommer både omkring Café Dyrehaven, Osteria 16, Goldfinch og Esmée.

Pige 1 kender også et godt sted på Østerbro. På Skt. Jakobs Plads ligger nemlig den franske restaurant Le Saint Jacques, hvor de har en særlig søndagsmenu. Så kan man sidde under bøgetræerne og spise steak frites og have det dejligt.

“Jeg føler mig generelt lidt lækker, når jeg sidder og får udeservering,” fortæller pige 1.

Anbefalingen lyder i det hele taget på, at det kan spice ens restaurantliv op at gøre noget ud af sig selv, når man skal ud og spise. Alle i studiet er enige om, at solen også hjælper på at føle sig selv og have det dejligt, så de glæder sig til de kommende måneder – og til at være sommer-babes. 

Hør hele episoden her, eller hvor du henter dine podcasts. Ny episode er ude hver anden torsdag.

Podcasten er sponsoreret af Jacobsen.

Producer: Emilie Westh Wold

Musik: Frej Levin

Redaktør: Emil Norsker

Footer graphics