To Sultne Piger guider til de bedste teatermiddage

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Kristina Pedersen

To Sultne Piger guider til de bedste teatermiddage

Eller vælg, hvor du vil lytte

Skal du i teateret her i efteråret? Her får du To Sultne Pigers bedste anbefalinger til teatermiddage i København. Pige 1 ringer også til Magnus Millang, som fortæller, hvor han kan spise fem dage i træk.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

Med efteråret er vi også trådt ind i højsæsonen for kulturelle oplevelser, især på de skrå brædder, og derfor kaster Pige 1 i dagens podcast om sig med anbefalinger til teatermiddage.

Hun forholder sig primært til steder, der ligger i gåafstand til Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene.

“Det her område omkring Skuespilhuset er lidt svært, synes jeg, for du havner jo hurtigt på gaden over dem alle: Nyhavn. Og det er så turistet, og det er meget dyrt. […] Men en kæmpestor undtagelse er thai-restauranten Khun Juk,” siger hun

Ifølge Pige 1 skal man virkelig prøve det af, hvis man ikke har været der før. Konceptet er upscale thaimad serveret med champagne. Det er en kombination Pige 1 ikke selv havde overvejet før, men det fungerer bare.

Derudover flyver anbefalingerne af sted både til barer og restauranter og tæller blandt andet Den Vandrette, Tony’s, À Terre, Esmée, Hviids Vinstue, l’Alsace, Tata og Brønnums.

Brødrene Millangs guilty pleasure

Undervejs ringer Pige 1 også til Magnus Millang, der fortæller, hvordan han og broren Emil Milang fejrer, når de er i mål med et projekt.

“Jeg ender tit med en guilty pleasure, når man har lukket noget,” siger Magnus Millang.

For ham og broren er det oftest shawarma, der bliver tyet til. Problematikken opstår så, når det ikke kun bliver ved én omgang shawarma. For det ender nemlig tit med at kaste flere dage af sig, fortæller Magnus Millang.

“Her for nyligt oplevede vi at få ret gode anmeldelser på vores tv-serie, og det havde jeg faktisk ikke regnet med. […] Og så tager vi på Kösk på Frederiksberg. Det, der simpelthen skete, var, at vi var der fem dage i streg. Det er ligesom at begynde at drikke light sodavand, man skal ud af det igen,” siger Magnus Millang.

Du kan høre mange flere anbefalinger, og hvad Magnus Millang bestiller på Kösk, hvis du lytter til hele episoden øverst på siden, eller der hvor du finder podcasts.

Producer: Emilie Westh Wold
Redaktør: Emil Norsker
Musik: Frej Levin

Footer graphics