Vin

‘Hvor vi spiser’: Sommelier Henrik Levinsen fortæller om vin og rus under den gode middag

Lyt (50:29) Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’: Sommelier Henrik Levinsen fortæller om vin og rus under den gode middag

Lyt (50:29) Eller vælg, hvor du vil lytte

Vin og rusen er en uomgængelig del af enhver god middag. I dag har madpodcasten besøg af en sommelier.

Mad En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

I dette program har Lars Bjerregaard inviteret Henrik Levinsen, tidligere sommelier på Søllerød Kro og Hjemme ind til en samtale om ‘rusen’. Rusen er, i større eller mindre grad, en uomgængelig del af enhver god middag for de fleste af os. Men hvordan ser personen, der leverer den, nemlig sommelieren, på rusen? Og hvad laver en sommelier egentligt?

Foto: Unsplash

Find mere om
Footer graphics