Nadine Redzepi

‘Hvor vi spiser’: Nadine Redzepi bestemmer i køkkenet

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Peter Emil Witt

‘Hvor vi spiser’: Nadine Redzepi bestemmer i køkkenet

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars Bjerregaard møder Nadine Redzepi på Café Det Vide Hus og taler om elefanten i rummet, manden René Redzepi, hvis succes Nadine har oplevet fra allerførste række.

Mad & drikke En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Nadine Redzepi er på kort tid blevet verdenskendt for sin kogebog ‘Down Time’ med gode hverdagsretter fra hendes eget køkken. Inspirationen til maden og opskrifterne kommer overraskende nok i ligeså høj grad fra hendes nomadeagtige barndom og opvækst, som af at være gift med en af verdens absolut mest indflydelsesrige kokke, Rene Redzepi.

Men hvordan har det været at følge den højspændte Noma-verden indefra stort set fra begyndelsen, og hvordan får man det hele til at balancere med tre børn? Og kommer der en kogebog mere?

Footer graphics