Ritt Bjerregaard

‘Hvor vi spiser’ med Ritt Bjerregaard: “Min mor følte sig smidt ud af køkkenet, men jeg forstod ikke, hvor smertefuldt det var”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’ med Ritt Bjerregaard: “Min mor følte sig smidt ud af køkkenet, men jeg forstod ikke, hvor smertefuldt det var”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars Bjerregaard møder Ritt Bjerregaard på Orangeriet i Kongens Have og taler om et liv, der blandt andet er viet til madkultur.

Mad & drikke En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Ritt Bjerregaard har ladet sig pensionere efter et langt liv i politik, som har bragt hende forbi et væld af magtfulde poster, også en række ministerposter. Nu bruger hun sin tid på lige præcis det, hun har lyst til; skrive sine meget omtalte erindringer, tillidsposter som eksempelvis formand for Bocuse d’or Selskabet og på at skrive klummer i Ekstra Bladet.

Men hvordan er det at sidde i sit livs efterår med en livstruende sygdom og se tilbage? Ser hun sig selv som et madmenneske.

Find mere om
Footer graphics