“Min mor følte sig smidt ud af køkkenet, men jeg forstod ikke, hvor smertefuldt det var”
Radio & podcast
menu-close

Ritt Bjerregaard i 'Hvor vi spiser': “Min mor følte sig smidt ud af køkkenet, men jeg forstod ikke, hvor smertefuldt det var”

11. september 2019 | | En del af serien Hvor vi spiser

Lars Bjerregaard møder Ritt Bjerregaard på Orangeriet i Kongens Have og taler om et liv, der blandt andet er viet til madkultur.

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk

Afspil podcast

Ritt Bjerregaard har ladet sig pensionere efter et langt liv i politik, som har bragt hende forbi et væld af magtfulde poster, også en række ministerposter. Nu bruger hun sin tid på lige præcis det, hun har lyst til; skrive sine meget omtalte erindringer, tillidsposter som eksempelvis formand for Bocuse d’or Selskabet og på at skrive klummer i Ekstra Bladet.

Men hvordan er det at sidde i sit livs efterår med en livstruende sygdom og se tilbage? Ser hun sig selv som et madmenneske? Og hvor fra stammer hendes ønske om

Om podcasten:

I ‘Hvor vi spiser’ mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin. Der møder vært Lars Bjerregaard dem og taler om de ting, der optager dem lige nu, samtidig med at Lars får stillet et par af de spørgsmål, som han altid gerne har ville stille gæsten.

Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring og kommer til at handle om meget mere end bare mad.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Hvor vi spiser’ her.

Lars Bjerregaard

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk