øl - Hvor vi spiser afsnit 8

‘Hvor vi spiser’: En mikrobrygger og en makrobrygger diskuterer øl, før, nu og i morgen

Lyt (49:18) Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’: En mikrobrygger og en makrobrygger diskuterer øl, før, nu og i morgen

Lyt (49:18) Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars Bjerregaard har inviteret to bryggere, en mikro og en makro, i studiet til en snak om bryggerfaget før, nu og i fremtiden.

Mad En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Øl fylder meget i det københavnske bybillede og har det gjort siden Brygger Jacobsens tid. Siden da har øllet undergået en forvandling fra industri og hverdag til umådeligt trendy.

Men hvad sker der, når man sætter to bryggere fra hver sin ende af branchen, Carlsberg og To Øl/Brus, sammen i et studie til en åbenhjertig samtale om øl og bryggerfaget før, nu og i fremtiden? Og hvordan ser ølbranchen ud fra henholdvis Valby og Nørrebro?

Lyt med når Lars Bjerregaard har Tore Gynther fra To Øl/Brus og Jon Eriksen fra Carlsberg/Annex Brewery i studiet.

Find mere om
Footer graphics