Katrine Engberg

‘Hvor vi spiser’: København er Katrine Engbergs stamsted

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Lube Glien Andersen

‘Hvor vi spiser’: København er Katrine Engbergs stamsted

Eller vælg, hvor du vil lytte

For Katrine Engberg er København det grundvilkår, der former hendes liv og hendes forfatterskab.

Mad & drikke En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Katrine Engberg er på ganske få år gået fra et liv som danser og koreograf til at blive en af Danmarks mest populære krimiforfattere. En tilværelse hun mere eller mindre bevidst har varmet op til det meste af hendes liv siden opvæksten i et akademikerhjem i Kartoffelrækkerne på Østerbro.

I dag bor hun mindre end 200 meter fra barndomshjemmet, og som en ægte hjemmefødning går hun da også for det meste de samme steder hen og spiser og drikker sin kaffe. For der er styrke i stamstedet, mener hun. Men hvordan bruger Katrine Engberg byen i sit arbejde og i sin fritid, og kan hun holde de to ting adskilt? 

Lyt til alle afsnit af ‘Hvor vi spiser’ her.

Footer graphics