hvor vi spiser

‘Hvor vi spiser’: Hvordan kan vi få et middagsselskab til at glide smertefrit?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’: Hvordan kan vi få et middagsselskab til at glide smertefrit?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvordan kan det være og hvad kan man gøre for at få tingene til at glide smertefrit, når man har et hus fuld af forskellige gæster? Lars Bjerregaard har inviteret madmentor, Marie Steenberger, i studiet.

Livsstil En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Middagsscenen i filmen ‘American Beauty’ (foto) er til stadighed kilde til konflikt. Ikke mindst da den mandlige hovedperson bekendtgør, at han siger sit gode job op for at arbejde på en burgerrestaurant.

I dag har vært Lars Bjerregaard inviteret Marie Steenberger, ernæringsekspert og madmentor i studiet til en samtale om ‘gæsten’. For middagsselskabet er en potentielt farlig skueplads, og for mange en akavet situation, der kan føre til skænderier. Hvordan kan det være, og hvad kan man gøre for at få tingene til at glide smertefrit, når man har et hus fuld af forskellige gæster?

Find mere om
Footer graphics