Rasmus Kofoed

‘Hvor vi spiser’: Verdens bedste konkurrencekok Rasmus Kofoed er besat af Rudolf Steiner

Lyt (39:21) Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Claes Bech-Poulsen

‘Hvor vi spiser’: Verdens bedste konkurrencekok Rasmus Kofoed er besat af Rudolf Steiner

Lyt (39:21) Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars Bjerregaard møder stjernekokken Rasmus Kofoed på Café Mirabelle til en snak om Bocuse d’Or, Rudolf Steiner og naturligvis mad.

Livsstil En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Han er med en guld-, en sølv- og en bronzestatuette fra Bocuse d’Or uden tvivl verdens bedste konkurrencekok, hans restaurant har tre Michelinstjerner og for nylig blev den også kåret til verdens 5. bedste restaurant på 50 Best-listen. Og så er han et jordbundet familiemenneske, der er flyttet tilbage til den provins, han er vokset op i, og som stædigt holder fast i de Rudolf Steiner-værdier, han voksede op med.

En god blanding af noget meget fokuseret og ambitiøst og noget blødt og favnende. Mød mennesket bag paradokset Rasmus Kofoed.

Footer graphics