Sushi

‘Hvor vi spiser’: Sociolog Anette Prehn taler om nærvær, og hvordan vi ofte mentalt er et andet sted under måltidet

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’: Sociolog Anette Prehn taler om nærvær, og hvordan vi ofte mentalt er et andet sted under måltidet

Eller vælg, hvor du vil lytte

Når vi hele tiden har muligheden for at være online, har vi hele tiden muligheden for mentalt at være et andet sted. Også når vi spiser sammen med andre.

Mad & drikke En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

I dette program har Lars Bjerregaard inviteret Anette Prehn, sociolog og ”hjerne-ekspert”, i studiet til en snak om mad og nærvær. Når vi hele tiden har muligheden for at være online, har vi også hele tiden muligheden for mentalt at være et andet sted. Også når vi spiser sammen med andre.

Så hvad gør det ved vores nærvær, og hvordan påvirker det vores hjerner?

Foto: Unsplash

Footer graphics