Jacob Elkjær

‘Hvor vi spiser’: Grøftens direktør fortæller om værtsskab og folkelighed

Lyt (40:44) Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Grøften

‘Hvor vi spiser’: Grøftens direktør fortæller om værtsskab og folkelighed

Lyt (40:44) Eller vælg, hvor du vil lytte

Bag tallerkenens mad gemmer sig et stort maskineri og ikke mindst et værtsskab. Lars Bjerregaard har inviteret Grøftens direktør Jacob Elkjær i studiet og fortælle om værtsrollen.

Mad En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

I dette afsnit har Lars inviteret Jacob Elkjær i studiet til en samtale om ‘værten’. Maden får naturligvis det meste af opmærksomheden, når vi taler om byens restauranter. Men bag maden på tallerkenen gemmer sig et stort maskineri med en restauratør i spidsen, som skal sørge for, at alle ender mødes.

Ingen steder er det maskineri så stort som på Tivolis ældste restaurant, Grøften. Mød Grøftens direktør Jacob Elkjær og hør hvordan han griber værtsrollen an på den legendariske Tivoli-institution. Det bliver til en samtale om forventninger, folkelighed, traditioner og hvordan man tackler en dårlig anmeldelse.

Find mere om
Footer graphics