I dette program har Lars Bjerregaard inviteret madhistoriker Svend Overgaard som gæst til en samtale om ‘mad og ritualer. Måltidet er bygget op af ritualer og står på et fundament af en lang historie. Uanset om du er fransk aristokrat, dansk bondemand eller kannibal på en sydhavsø.
‘Hvor vi spiser’: Madhistoriker Svend Overgaard fortæller om måltidets ritualer
Måltidet er bygget op af ritualer og står på et fundament af en lang historie. Lars Bjerregaard har madhistoriker Svend Overgaard i studiet for at tale om mad og ritualer.
Mad & drikke
En del af serien:
Hvor vi spiser
I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.
Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.