Søren Aagaard

‘Hvor vi spiser’: Kok og kunstner Søren Aagaard fortæller om skæringspunktet mellem sine to fag

Lyt (44:49) Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Magnus Kaslov

‘Hvor vi spiser’: Kok og kunstner Søren Aagaard fortæller om skæringspunktet mellem sine to fag

Lyt (44:49) Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars Bjerregaard har inviteret kok og kunstner Søren Aagaard til en samtale om, hvordan mad og kunst kan forenes.

Mad En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Edulis – en østersbar af Søren Aagaard, SMK, 2017

Hvornår er mad kunst? Og hvordan kan maden bruges i kunsten og omvendt? I dette afsnit har Lars Bjerregaard  kok og kunstner Søren Aagaard i studiet for at tale om netop det og om hans mad og kunstprojekter Foodoir og Octo.

Find mere om
Footer graphics