Lars Bjerregaard Solfinn Danielsen

‘Hvor vi spiser’: Solfinn Danielsen fortæller om naturvin, og hvorfor det er et dumt udtryk

Lyt (38:24) Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’: Solfinn Danielsen fortæller om naturvin, og hvorfor det er et dumt udtryk

Lyt (38:24) Eller vælg, hvor du vil lytte

Liveudgave af ‘Før vi spiser’ med vinhandleren Solfinn Danielsen som gæst. Samtalen kommer ind på en personlig historie om, hvordan han med egne ord gik fra vinsnob til vinnørd.

Livsstil En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

I dette program snakker Lars Bjerregaard med vinhandleren Solfinn Danielsen fra Rødder på Nørrebro. Dette program er en særlig liveudgave af podcasten fra dette års Heartland Festival. Temaet er naturvin –  hvad er det, og hvordan ændrede det Solfinn Danielsens tilværelse radikalt? Hør Solfinn Danielsens meget personlige historie om, hvordan han med egne ord gik fra vinsnob til vinnørd, hvad forskellen er på økologisk vin og naturvin, og hvorfor han i øvrigt slet ikke bryder sig om udtrykket ‘naturvin’.

Footer graphics