Christian Puglisi

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ med Christian Puglisi del 2: “Der var så meget tryk på umamispeederen, at folk spurgte om jeg havde puttet trylletobak i”

Foto: Per Anders

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’ med Christian Puglisi del 2: “Der var så meget tryk på umamispeederen, at folk spurgte om jeg havde puttet trylletobak i”

Hvordan får man en michelinin stjerne med rockere ude foran døren, 10 cm mellem bordene, høj musik og udækkede borde? Hør om starten af rejsen med Relæ.

Kultur En del af serien:

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Martin Kongstad fortsætter samtalen med mesterkokken Christian Puglisi i dette afsnit af ‘Bearnaise er Dyrenes Konge’. Denne gang mødes de to på Christians Michelin-restaurant Relæ i Jægersborggade, hvor det hele startede i 2010. Dengang var Jægersborggades status som gourmetcentral for alskens mad, vin, kaffe og øl endnu ikke cementeret, og der var rygende travlt i hashhandlen lige udenfor indgangen til restauranten.

Samtalen fokuserer netop om åbningen af Relæ og den stemning, der var i restaurationsbranchen på bagkant af en slem finanskrise.

Dagens anmeldelse er fra vegetarrestauranten Cookies Cream i Berlin, der ligesom Relæ har én Michelin-stjerne.

Footer graphics