Ah, endelig er solen over os. Timingen kunne derfor ikke være bedre, når den populære Østerbro-restaurant Brasserie Post byder velkommen til deres splinternye gårdhave fredag 24. maj. De første 100 gæster bliver forkælet med bobler, østers og is på husets regning.
”Vi har virkelig set frem til at åbne haven, for med en beliggenhed, der er lige dele central, uforstyrret og har sol hele dagen, håber vi, at det har potentiale til at blive et af sommerens dejligste steder at hænge ud,” fortæller Marie Egede, der direktør for Meyers restauranter.
Der er fuld plade på fransk landidyl med de hvide parasoller, der duver over bordene, og petanquebanen, der selvfølgelig også er gjort plads til i gårdhaven. Menuen passer til stemningen og rummer alt fra skaldyr til dijonnaise og sprøde salater.
Garanterer de allerbedste skaldyr
Brasserie Post åbnede i efteråret i Østerbros gamle, smukke posthus, og er siden blevet hyldet af anmelderne. Personligt kan jeg skrive under på, at de serverer svært god vin og jomfruhummere. Det samme garanterer køkkenchefen for.
”Vi har gjort os umage for at udvælge skaldyr, der er fanget dér, hvor de er allerbedst: østers fra Normandiet og Bretagne, tegnfangede jomfruhummere fra den svenske vestkyst og blåmuslinger fra Limfjorden,” siger Aaron Kaczmark, der er køkkenchef på Brasserie Post.
Der er vist ikke andet at gøre end at nappe en pause fra byens ræs til de landlige franske rammer, der udfolder sig lige ved Fælledparken.
Brasserie Post, Øster Allé 1, 2100 København. Fredag 24. maj åbner restauranten sin nye gårdhave og orangeri og serverer bobler og østers til de første 100 gæster fra klokken 17.00 til 18.30.
LÆS OGSÅ: