klovn
Foto: Per Arnesen/TV2

Casper Christensen afslører: Frank er væk, men ‘Klovn’ kommer tilbage

‘Klovn’-fans kan godt begynde at glæde sig. Casper Christensen løfter nemlig sløret for en 10. sæson af serien med det populære makkerpar.

Det seneste års tid har den folkekære komikerduo bag ‘Klovn’ været adskilt, efter at Frank Hvam trak teltpløkkerne op og flyttede til New Zealand. De har dog stadig holdt kontakten, hvilket vi har kunnet følge med i, i podcasten ’Casper ringer til Frank’. Her snakker de om alt mellem himmel og jord, og ikke mindst nye ‘Klovn’-ideer.

Nu ser det ud til, at de mange ideer bliver ført ud i livet.

Casper Christensen har nemlig løftet sløret for, at der kommer en 10. sæson af den populære danske komedieserie. Det sker efter en længere periode med stilhed om seriens fremtid, siden sæson ni og en julespecial blev sendt i 2022.

Casper Christensen afslørede nyheden i en Instagram-story i forbindelse med sin egen podcast ‘Casper 3080 Tikøb’, hvor han opfordrede lytterne til at sende dybdegående spørgsmål ind. Det medførte selvfølgelig en masse spørgsmål omkring Frank Hvam og ‘Klovn’, og her svarede han med ordene: “Jeg ved ikke, hvor Frank er, og ja, der kommer mere ‘Klovn’.”

Og selvom det er en noget henkastet udmelding, lyder alt dog som om, at man godt kan begynde at glæde sig til flere pinlige episoder, akavede øjeblikke og klassiske ‘Klovn’-katastrofer.

Find mere om
Footer graphics