Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Dansk indie-musiker åbner meget lille vin- og vinylkiosk på Nørrebro

Sanger, sangskriver og forfatter Peter H. Olesen fra hedengangne bands som Greene og Olesen-Olesen åbner en ny vin- og vinylkiosk på Indre Nørrebro.

Nøje udvalgte LP’er og god vin til rimelige priser er at finde på menuen, når ‘Vin & Vinyl’ åbner om “en god måneds tid,” som Peter H. Olesen skriver på sin Facebook.

Butikken kommer til at ligge i kælderen i Ahornsgade 18, et stenkast fra Guldbergsgade, og at dømme ud fra billederne er der tale om en lille, intim butik.

Nogle kender måske Peter H. Olesen fra hans arbejde som forfatter og musiker. Han debuterede musikalsk i 1982 og har en lang musikkarriere bag sig med bands som Sort-Hvide Landskaber, Greene, Olesen-Olesen og senest De Efterladte. I 2004 debuterede han som forfatter med digtsamlingen ‘Jeg vil være hvor jeg ikke er’ og har efterfølgende udgivet en lang række lyrik, kortprosa og romaner.

Nu prøver han sammen med sin ven Marco kræfter med vin- og vinylbranchen. Foruden vin og vinyler vil man kunne købe brugte bøger, og på væggene vil der være små salgsudstillinger af tegninger og grafik.

Man kan løbende følge med i udviklingen på deres Facebook og Instagramside.

Find mere om
Footer graphics