Københavnske madører skal ikke vente længe, før det nyeste skud på den kulinariske stamme slår dørene op. Denne gang er det fusionsrestauranten Jade på Stormgade 35 i Indre By.
Her kan restaurantens gæster fra den 19. februar charmeres af et menukort inspireret af det japanske, kantonesiske og thailandske køkken.
Sizzling pork og grillet and med yuzu kosho er menukortets superhelte, mens desserter som kakigori af mandarinsorbet og sesam-iscreme sørger for, at du får rundet aftenen ordentligt af.
”Vi har gennem det seneste år arbejdet nysgerrigt og legesygt frem mod at skabe en menu, hvor gastronomien skal være på et højt niveau, mens den er skabt uden stramme bånd til autentiske definitioner” forklarer Asger Majgaard Klausen, gastronomisk chef for Jade.

Det er ikke Asger Majgaard Klausens første kulinariske rodeo. Han har tidligere været køkkenchef på Formel B og June, og har med Jade slået pjalterne sammen med restauratør, Lars Bertelsen, der har erfaring fra Madklubben-franchiset. I køkkenet finder man erfarne kokke som Ólafur Ólafsson og Anders Strier.
Foruden det lokkende menukort, tilbyder Jade et imponerende udvalg af drinks til overkommelige priser. Barkortets billigste drink, en Shiso Highball, kan fås til den nette sum af 95 kroner.
Jades gæster kan også glæde sig til at gå opdagelse i restaurantens indretning, som er skabt i samarbejde med designer Nadia Schnack. Et knaldrødt lak-rum og et tatami-rum vil skabe en atmosfære, der sammen med Jades menu- og barkort højner restaurantoplevelsen for gæsterne.
Jade åbner onsdag den 19. februar, og 8 retter i 4 serveringer koster 475 kroner.
Læs mere på deres Instagram.