Julekalender julefrokost
Illustration: Nikolaj Egestorp

Jul på hjemmearbejdspladsen: Så er der sgu julefrokost på Teams med Hawaiipizza og granatshots!

Fredag den 18. december Jeg tændte for News, uden lyd, her til morgen. Jeg tager altid lyden, fordi al den snak er så deprimerende, og fordi jeg øver mig i at lære Elvis’ juleplade, som jo så hedder ‘Elvis Christmas’, udenad og med dyb stemme. For jeg skal til julefrokost. Fandme ja, jeg skal. Min…

Fredag den 18. december

Jeg tændte for News, uden lyd, her til morgen. Jeg tager altid lyden, fordi al den snak er så deprimerende, og fordi jeg øver mig i at lære Elvis’ juleplade, som jo så hedder ‘Elvis Christmas’, udenad og med dyb stemme.

For jeg skal til julefrokost. Fandme ja, jeg skal. Min mand og ungerne er ude at købe gaver i Field’s med visir og sprit. Egentlig er den jo aflyst. Julefrokosten. Men så var det, at Thomas fra marketing skrev på chatten, ”… at der var jo heller ikke plads til Josef og Maria på herberget, og det gik sgu da meget godt alligevel. Og ham Jesus skal sgu da fejres eller hva’?”. Så nu er vi Thomas, mig, Karen fra økonomi, Erik fra IT-support og Jonna fra kantinen, som mødes på Teams og fester her kl. 15:00. Cecilie’rne og Malte’rne er stadig selvisolerede i sommerhus uden netadgang, så det bliver bare ”os gamle røvhuller”, som Thomas siger. Kæft, han er altså sjov, Thomas.

Der er bestilt Hawaii-pizza nr. 14 med ekstra ananas og leveret på hjemmeadressen kl. 15:00 til alle. Drikkevarer står man selv for. Eller HA! Ligger for – for jeg har granatshots nok til en mindre borgerkrig. Vi skal synge ‘Mary’s Boy Child’ og danse støvledansen ‘It’s good to be a nissemand’. Thomas fra marketing skal fortolke Eddie Skoller, og jeg skal synge ‘Blue Christmas’ med min dybe stemme.

Så skål. Skål på Teams for den bedste frokostpause siden marts.

Jul på den gamle hjemmearbejdsplads

Garnet strammer lidt omkring Birgittes glade jul. 52 år og hjemmearbejdende siden marts. Forude venter en lille, stille jul som ramme om hendes traditioner, glæde og nærmest overjordisk veloplagte julehumør.

Men Birgitte er her for dig. Alle hverdage frem til jul vil hun lukke julen ind og tænde lys i den mørke hjemmearbejdstid. Dette er Heartbeats coronavenlige julekalender, ‘Jul på Den gamle Hjemmearbejdsplads’.

Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics