Sabaah Heartbeats hoodie samarbejde lgbtq
Fotograf: Rita Kuhlmann

Heartbeats lancerer hoodies i samarbejde med Sabaah

Heartbeats lancerer en hoodie skabt i samarbejde med LGBT+-foreningen Sabaah. Alt overskud går til Sabaah og deres arbejde for at forbedre vilkårene for LGBT+-personer med minoritetsetnisk baggrund.

Sabaah Heartbeats Hoodie Samarbejde lgbt  Fotograf Rita Kuhlmann

I samarbejde med LGBT+-foreningen Sabaah har Heartbeats skabt en hoodie for at give opmærksomhed til kampen for lige vilkår uanset køn, seksualitet og etnicitet. Al overskuddet går til Sabaah og deres arbejde for minoritetsetniske LGBT+-personer.

“Jeg håber på, at det kan skabe en form for synlighed omkring Sabaah. At flere bliver opmærksomme om, at vi eksisterer, og hvilket vigtigt arbejde vi udfører. Det er selvfølgelig mange ting at hænge op på en hoodie. Men mange bække små,” siger Sabaah’s generalsekretær Dijana Dix Omerbasic om samarbejdet.

Sabaah Heartbeats Hoodie Samarbejde lgbt  Fotograf Rita Kuhlmann

I forbindelse med samarbejdet har Heartbeats lavet en portrætserie af nogle af de mennesker, der træder ind ad dørene hos Sabaah. Mennesker med vidt forskellige fortællinger, som alle har det tilfælles, at de træder en smule uden for normen, men alligevel har fundet tryghed og anerkendelse i Sabaah-fællesskabet.

Sabaah, der blev stiftet i 2006, arbejder på et politisk, socialt og kulturelt plan for at forbedre levevilkårene for minoritetsetniske LGBT+-personer. Og en af deres vigtigste opgaver er at give synlighed til deres målgruppe, fortæller Dijana Dix Omerbasic.

“Vores målgruppe oplever tit en form for usynlighed. Fra den dag de erkender det over for sig selv, får de at vide, at de ikke kan være, hvem de er. De kan ikke både være brune, homoseksuelle og muslimer oveni. For det findes slet ikke. Så det er vigtigt at vise, at vi eksisterer, fordi den her synlighed og anerkendelse er så vigtig,” siger hun og tilføjer:

“Vi håber, at dette samarbejde giver folk mulighed for at vise solidaritet med vores arbejde. Så selvom man måske ikke er den mest politisk aktive person, kan man alligevel markere, at man anerkender, at Sabaah og minoritetsetniske LGBT+-personer eksisterer.”

Sabaah Heartbeats Hoodie Samarbejde lgbt  Fotograf Rita Kuhlmann

Hoodien koster 499 kroner og kan købes lige her.

Materialer: 100 % Cotton – 290 G/M ECO

Farve: Gråmeleret

True to size


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics