Happy hour: O Days inviterer til at smage alle festivalens øl på en time

På dette års O Days vil der alle tre dage være taste sessions, hvor du i en time kan tanke din kop op med øl fra 10 forskellige bryggerier.

Når O Days løber af stablen i morgen, handler det ikke kun om musik. Der er også en del øl på programmet, eftersom det er bryggeriet ÅBEN, der står bag.

Det er O Days’ ambition at hylde de mindre og uafhængige virksomheder og talenter, og derfor er der både danske og internationale bryggerier repræsenteret under dette års udgave af festivalen.

Hver dag er det muligt at deltage i en taste session, hvor du kan smage på konceptet ølfestival i en time for 200 kroner. Det foregår i det, de kalder Brewer’s Garden på Refshaleøen. 

Til festivalen har ÅBEN også brygget fire øl til dette års festival: 

Den ene er O Days Pilsner, som er en ren og skumagtig pilsner med tilføjelser af moderne tysk humle. Traditionel med et twist. 

O Days IPA er en anden, primært lavet med humlen Citra og Mosaic. Den er frugtig og diset med en beskeden bitterhed og høj aroma af eksotiske frugter. 

Den tredje er O Days Sour, som er fyldig, let syrlig og saltet. Den er brygget med hvid fersken, mango og lime. 

I samarbejde med Oatly har de lavet den fjerde øl, der er en Oat IPA med havregryn og havremælk. Om den usædvanlige blanding, fortæller Philip Hulgaard, CEO og stifter af ÅBEN:

”Den smager fucking godt. Havre giver sådan en cremethed til øllen. Vi har ikke prøvet med havremælk tidligere, men vi synes bare, at det var grineren, når nu de var partnere på festivalen (Oatly, red)”.

Hvad lyder din egen første bestilling på i baren Philip?:

”En pilsner. Altid en pilsner. Jeg tror, at det er sådan lidt en bryggerting. Når man har været i branchen i rigtig lang tid og drukket rigtig mange øl, så falder man hurtigt tilbage på en vellavet pilsner vel at mærke. En god velbrygget tyskinspireret pilsner. Hold nu kæft, hvor smager det godt. Specielt, hvis solen står højt. Det kan noget. Også fordi man kan drikke lidt flere af dem”.

O Days er en tredages festival på Refshaleøen i København, hvor et fællesskab af musik, design og lokale samarbejder af mad og drikke hyldes ved havnekanten. Festivalen blev afholdt for først gang sidste sommer, og det er det danske mikrobryggeri ÅBEN, der i partnerskab med Live Nation står bag O Days 2023. 

Festivalen finder sted fra 3.-5. august. Du finder programmet her.

Find mere om
Footer graphics