Det har vi lært af valgkampen 

TikTok, ustyrlige ægtefæller og dåsemakrel. Stemmerne er optalt, og Heartbeats ser tilbage på det, partierne har lært os.

Annoncørbetalt indhold:

Enhedslisten

Rosa Lund er 10 ud af 10, men Alex Vanopslagh får flere likes på TikTok. 

Liberal Alliance

Daddy har lært os, at slikhår åbenbart ikke er gået af mode endnu, og at mænd med jakkesæt fungerer godt på TikTok. Brug gerne mousserende vin af nogenlunde fin karakter og musik fra ’Imagine Dragons’ til at fremhæve pointer.

Konservative

Stol aldrig på din ægtefælle. Ved du egentlig, hvem du har giftet dig med? Det er altid på højrefløjen, at de største ægteskabelige skeletter befinder sig. 

Moderaterne   

Kært barn har mange navne. Udbryderkongen. Smadremanden. Privat-Lars har lært os, at motion betaler sig. I hvert fald hvis det gøres på en cykel med Team Rynkeby. Man kan dog ikke udelukkende lade sig inspirere af Birgitte Nyborg og forvente samme resultat. 

Radikale Venstre

Det kan ikke betale sig at græde over spildt (havre)mælk. Smil dig gennem modgang. Sofie Carsten Nielsen viste os på valgaftenen, at nederlag bare skal ignoreres. Du må endelig heller ikke tage ansvar. Igen. Bare smil. 

Socialdemokratiet

Du kan spare mange penge på din fremtidige markedsføring. Alt du behøver er makrel på dåse, Instagram og forslag om gruppeleg. Jo flere der leger sammen, jo mindre chance er der for, at Socialdemokratiet skal stå alene i skolegården. Noget børnenes statsminister ikke har lyst til. 

Nye Borgerlige

Det kan være svært at reklamere sig på at være det mest udlændingekritiske parti, når Socialdemokraterne begynder at kigge efter. Understreg din pointe ved at få taget billeder sammen med en gris.

DF

Hvis du vil smugle dig ind til en fest hos DF, skal du huske jakkesættet. Gerne i blåt og altid med hvid skjorte. Men foreslå aldrig shawarma til natmad. Et godt tip er Isted Grill på Istedgade. De laver en drønlækker flæskestegssandwich. 

Alternativet

Partiet kan godt fungere uden Uffe Elbæk. Man kan godt gå ind for fri hash uden at ryge det hele tiden. 

Danmarksdemokraterne

Hvis du føler dig stukket i ryggen, skal du straks give dem langefingeren og finde nogle nye venner. Aldrig tolerere backstabbing. Og husk, dit liv er ikke over, bare fordi du er kriminel. Du kan sagtens få et job. Ansøg eventuelt hos Danmarksdemokraterne. 

Venstre

Selvom der er krig i Ukraine, er det åbenbart ikke en fordel at være gammel militærmand. 

Frie Grønne

Nogle ting er nemmere sagt end gjort. Det kan være ret svært at nedlægge folketinget, når man ikke en gang bliver valgt ind. 

Kristendemokraterne 

Råb i debatter giver bifald, men ikke stemmer. Nogle danskere går i kirke til jul, men ellers skal vi ikke bede om noget, der smager af kristendom. PS: Vi ses i BIVA.

SF

Dem, der ikke er en del af dramaet, er ofte vellidte. 

Footer graphics