Coco Hotel åbner ny vinbar i gårdhave på Vesterbro

Det københavnske hotel på Vesterbrogade 41 udvider med en vinbar i deres grønne gård.

Københavnerne ved det godt. De lune sommeraftener tilbringer man bedst på en bar med et godt glas i hånden. Hedebølger skal, har det vist sig, skylles ned med øl, vin og drinks.

Nu får københavnerne endnu en fin mulighed for at slå sig ned med et godt glas vin.

Coco Hotel har netop åbnet en ny vinbar i deres fransk-inspirerede gårdhave på indre Vesterbro. Den hedder Bar à Vin og har mere end 150 vine på kortet – fra røde til orange og korngule. Plus et glaskort på 30.

Det er de to garvede folk, Sigurd Kjeldgaard (JAH Izakaya) og Riccardo Meconi (Iluka og Bæst), der er sommelier på Coco Hotel, som står bag vinbaren.

Deres plan har været at servere et bredt og ambitiøst udvalg af vin, på tværs af lande og regioner, men hele tiden med den gode smag i fokus. Sommetider vil man endda støde på en sjældenhed, udtaler Sigurd Kjeldgaard.

“Det har været supersjovt at lave vinkortet. Riccardo og jeg har valgt en masse vin, som vi virkelig holder meget af og glæder os til at dele med andre. Jeg har igennem flere år lagt vin til side til et projekt som dette. Så der vil også være mulighed for at finde nogle flasker man ikke ser hver dag, fra områder som Jura og Bourgogne.”

Udover vin vil det også være muligt at få mindre serveringer på Bar à Vin, der går godt til det, der er i glassene. Vi snakker franske oste, italiensk charcuterie, østers, tarte au comté og tatar.

Bar à Vin holder åbent onsdag-søndag fra kl. 16.

Find mere om
Footer graphics