Tivoli-Champions-League-finale-på-storskærm

Tivoli inviterer til fodboldfest

Rapperen Pede B er vært, når Tivoli slår dørene op til fodboldfest og viser Champions League-finalen på 32 kvadratmeter storskærm d. 1. juni.

D. 1. juni står i fodboldens tegn, når Tivoli i samarbejde med Heineken og Pepsi Max viser Champions League-finale på en 32 kvadratmeter storskærm i den gamle have. Finalekampen er mellem de to britiske klubber Liverpool F.C. og Tottenham Hotspur F.C. Sidste år var finalevisningen i Tivoli en kæmpe succes, og derfor har man i år valgt at udvide programmet, så det starter allerede om eftermiddagen.

Fra kl. 14:00 kan Tivoli-gæsterne glæde sig med bordfodbold, klikbaner, lykkehjul og muligheden for at få taget et billede med Champions League-trofæet. Derefter går fodbold-podcasten ‘Transfervinduet’ live fra Plænen med sportsjournalister og en hemmelig gæst kl. 19:30-20:00.

Selve kampen vises live på storskærm fra kl. 21:00 fra det spanske stadion Estadio Metropolitano, efter rapperen Pede B har budt alle blandt publikum velkomne.

Hvad er Champions League?

UEFA Champions League er en fodboldturnering for europæiske topklubber. I år er det de to britiske klubber Liverpool F.C. og Tottenham Hotspur F.C., der skal spille finale i Madrid. Det er kun sket én gang før i historien, at to britiske klubber spiller mod hinanden i finalen – sidst var i 2008.

PR-foto

Footer graphics