To Sultne Piger: “Hvor tager gutterne ud og spiser?”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

To Sultne Piger: “Hvor tager gutterne ud og spiser?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

To Sultne Piger er rykket ind hos Heartbeats! Lyt med, når pigerne hver anden uge dykker ned i nye emner indenfor mad- og restaurantscenen og fortæller om de bedste spisesteder, deler ud af anekdoter og alt derimellem. I denne episode har de besluttet sig for at finde ud af, hvad mændene foretrækker.

Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

Der er bajere og god stemning i studiet. To Sultne Piger indtager nemlig Heartbeats, og de har fået Jacobsen med ombord som sponsor. I denne første episode har de sat sig for at finde ud af noget, der har undret dem længe, hvor tager gutterne hen?

Pigerne går til opgaven med lidt forskellige tilgange. Pige 2 har forsøgt at forberede sig. Hun har skrevet til en masse fyre og spurgt, hvor de tager hen. Det er dog kun Phillip May, der har nået at svare. Men det kommer der også nogle gode inputs ud af, og Phillip May fortæller blandt andet, at han kan anbefale Feed Bistros beef wellington. Og pølsevognen Harry’s Place. 

“En god frokost tager i hvert fald 12 timer”

Pige 1 (der ikke har forberedt sig) får den idé at ringe op til nogle gutter fra studiet. Og det lykkedes dem at få fat i blandt andet deres fælles ven, Flemming. 

“Flemming er en old timer, og jeg tror faktisk også, han har været ude og har haft det sjovt i weekenden,” siger pige 2.

Flemming fortæller, hvordan en god aften med mændene indebærer en god frokost, hvor man kan få lov til at blive siddende i mange timer. Det kan man blandt andet på deres ‘hemmelige’ sted hos Gitte Kik, også kendt som Slotskælderen. 

“En god frokost tager i hvert fald 12 timer,” forklarer Flemming til pigernes store begejstring.

Flemming anbefaler en ’12-12’er’ på Pastis, hvor man starter klokken 12 til frokost, og så bliver ved til midnat.

“Vi går derned, hvor vi ved, det virker, og hvor der er meget kærlighed. Det er der jo mellem mænd, når de har siddet sammen i 12 timer og drukket rigtig meget,” fortæller Flemming. 

Pizza og private rooms

Pigerne får også hul igennem til drengene fra Juli Pizzeria på Nørrebro, samt Pige 1’s lillebror.

Juli-drengene fortæller, at de bruger deres forskellige vennegrupper til forskellige spiseoplevelser. Når de tre tager ud og spiser sammen, på for eksempel Mudan, bruger de det lidt som terapi og taler om det at være venner og åbne et pizzeria.

Selvom de ofte er på pizzeriaet for tiden, kan der stadig godt gå øl og drinks i den en gang i mellem. Ved sådanne lejligheder kan de godt lide at tage på Pulp på Sankt Hans Torv.

“De har en cocktail, der hedder ‘Naked and Famous’, og den er rigtig god, hvis man ikke vil føle noget.”

Hør hele første episode her, eller hvor du henter dine podcasts. Ny episode er ude hver anden torsdag.

Podcasten er sponsoreret af Jacobsen.

Producer: Emilie Westh Wold

Musik: Frej Levin

Redaktør: Emil Norsker

Footer graphics