Pelle Peter Jensen
Radio & podcast
menu-close

30-årskrisen: Pelle Peter Jensen

12. juli 2018 | | En del af serien 30-årskrisen

Lars og William har invitere Pelle Peter Jensen i studiet til en snak om at udvikle sig fra nørd på Bornholm til verdensmand i København.

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast

Velkommen til anden omgang af 30 årskrisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi P3-vært Pelle Peter Jensen. 

Pelle Peter fortæller åbent og ærligt om udviklingen fra nørd på Bornholm til verdensmand i København. Pelle præsenterer sin egen tilgang til livet og løfter sløret for hvad der er drømmen, eller måske det næste store skridt – at få børn. 

I 2.sæson af 30-årskrisen har Lars Plenge Høier og William Abrahamsen inviteret nye kendte, omkring de 30 år, til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen. Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse.

Du kan lytte til alle afsnit af 30-årskrisen på iTunes her.

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.