Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Kenneth Nguyen

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Kenneth Nguyen

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kenneth Nguyen skyder billeder af flotte damer, William og Lars har inviteret ham i studiet for at høre, om der er en udløbsdato på det?

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I femte afsnit møder vi Kenneth Nguyen, som i en alder af 33 har besluttet sig for at lære at spise grøntsager, så han kan være et godt eksempel for sine børn og give kroppen det, den mangler. Kenneth Nguyen rooftopper på telefonmaster og skyder billeder af flotte damer, og vi snakker om, hvorvidt der er en udløbsdato på det, og hvad fremtiden i så fald skal indeholde.

Find mere om
Footer graphics