Lars Plenge Høier og William Abrahamsen, carlamickelborg

’30-årskrisen’: Carla Mickelborg

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Carla Mickelborg

Eller vælg, hvor du vil lytte

Influencer og skuespiller, Carla Mickelborg er gæst og fortæller om at være sin mors chef og meget andet.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi influent og skuespiller Carla Mickelborg, som har styr på det meste. Alt er on track, og hun er endda direktør i familieforetagendet. Men er det ikke lidt sjovt at være sin mors chef? Og kan karriere og kærlighed følges ad, når arbejdet fylder en kæmpe del af Carlas liv lige nu?

Footer graphics