Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Lucia Odoom er gået fra størrelse 38 til 42 og vil gerne bytte 30’erne væk

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Lucia Odoom er gået fra størrelse 38 til 42 og vil gerne bytte 30’erne væk

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kulturskribent og podcast-vært på Politiken, Lucia Odoom, fortæller, at hun ikke glæder sig til 30’erne, men ser frem til 40’erne.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I andet afsnit møder vi kulturskribent og podcast-vært på Politiken, Lucia Odoom. Hun fortæller, at hun ikke glæder sig til 30’erne og i stedet ser frem til 40’erne, og hvordan hun gerne vil kunne transformere sig, som Hella Joof har gjort det.

Vi snakker om, hvordan hendes 15-årige punk-selv ville kigge på voksen-Lucia, og hvad de valg, der blev taget i 20’erne, har af indflydelse på resten af livet.

Find mere om
Footer graphics