Ane Høgsberg, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen.png

’30-årskrisen’: Komiker Ane Høgsberg

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Komiker Ane Høgsberg

Eller vælg, hvor du vil lytte

William og Lars har inviteret komikeren, Ane Høgsberg, i studiet til en snak om blandt andet ikke at ville have børn.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi komikeren Ane Høgsberg, som hopper med begge ben ind i 30 årskrisen og deler gladeligt ud af sit hjerte og liv. Hun fortæller blandt andet om beslutningen om ikke at ville have børn, vigtigheden af at være i kontakt med sin krop – sån helt ud i kroppen og kommer ind på det at være en sjov kvinde som ikke nødvendigvis vil være med på alle noderne.

Find mere om
Footer graphics