Petra Nagel, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Petra Nagel skal føde lige om lidt

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Petra Nagel skal føde lige om lidt

Eller vælg, hvor du vil lytte

William og Lars har inviteret Petra Nagel i studiet til en samtale om at have datet hele verden og fundet sig selv.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi Petra Nagel fra ‘Petra skal føde’ – eller hun har faktisk lige født. Men Lars og William havde inviteret hende i studiet, inden lille Pelle Emil kom til verden! Har man fulgt med i Petra Nagels liv, ved man, at mand og barn er kommet som et lyn fra en klar himmel. Men det er da meget godt, ikke? Hun har datet hele verden, fundet sig selv, men hvordan ville Petra som 15-årig se på sig selv i dag? Og hvordan passer Enya ind i det hele?

Footer graphics