Irina the Diva

’30-årskrisen’: Irina ‘the diva’ Olsen

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR-foto

’30-årskrisen’: Irina ‘the diva’ Olsen

Eller vælg, hvor du vil lytte

Irina Olsen er kommet på besøg i studiet. Hun fortæller, at byturene er gået fra at være torsdag til lørdag, til nu at være to gange om året med sneaks i tasken, så hun ikke får ondt i fødderne.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi blogger og youtuber Irina Olsen, som fortæller, hvordan byturene er gået fra at være torsdag til lørdag, til nu at være to gange om året med sneaks i tasken, så hun ikke får ondt i fødderne.

Irina fortæller også, hvordan hendes mor bød hende velkommen til 30’erne. Hun fortæller om, hvordan hendes krop er begyndt at gøre ondt. At hun byttede Vesterbro ud med Nordsjælland, og hvordan hun synes, vi skal huske at lære af de yngre generationer i stedet for at droppe at følge med dem. 

Footer graphics