Allan Hyde, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Allan Hyde er rejst hjem fra Hollywood – har alderen indhentet?

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Allan Hyde er rejst hjem fra Hollywood – har alderen indhentet?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars og William har besøg af skuespilleren Allan Hyde til en 30-årskrise.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Hvornår går det op for en, at man er voksen? Er det når man spiller en ældgammel vampyr, eller er det, når man kommer hjem fra Hollywood mange oplevelser rigere? Allan Hyde, skuespiller og manuskriptforfatter, er gæst i ugens 30-årskrise. Han fortæller blandt andet om at møde op på arbejde til et rum fyldt med voksne mennesker, der skal arbejde på hans eget projekt. Og hør hvorfor det er godt for fysikken, at arbejde nogle år i Hollywood.

Find mere om
Footer graphics